forside

torsdag 13. mai 2010

Byggeplass???

God kveld.

Ja det ser faktisk ut som en byggeplass her hos meg om dagen. Har så mye som skal gjøres ute nå i løpet av kort tid. For jeg vil jo så gjerne ha ferdig ting her før sommeren kommer snikende på.
Her skal det dreneres, lage 2 nye verandaer, male huset og lage hage. Så det er litt å henge fingrene i ja. hehe ;o) Her skal dere få se hvordan det ser ut på utsiden av huset nå. Fikk 32 tonn med pukk i dag også, så nå har jeg vel egentlig fyllt opp mine 2 mål tomt. ;o)Vakkert?! hehe Nei ikke akkurat, ting ligger litt her og der, men det blir nok bra til slutt ja. ;o)
Denne "lille" lastebilen med henger kom til meg i dag tidlig med 32 tonn pukk som skal brukes til dreneringen neste helg. ;o)Onkel kjører, å pappa dirigerer, godt med litt hjelp ja. ;o)

Å her er huset fra siden. Her har jeg løftet taket litt å har fått mer tak over inngangen. Det var ingen ting der fra før så jeg ville ha litt tak der, triveligere det. Ville ha litt større platting forran huset også, så reiv hele den andre å skal sette opp ny til uka. ;o)Her er baksiden. Jeg reiv hele terrassen her så vi kommer lettere til når vi skal drenere. Skal også her ha større veranda enn før, så den kommer til å gå helt ut til hushjørnet der. Blir ca 35 kvm med terrasse. Deilig det, har masse planer for den allerede!!! ;o) Har også vasket huset før jeg skal male det etter dreneringen er ferdig. Da blir det også sprosser på vinduene. ;o)

Nå skal jeg ta kvelden etter en lang fri/arbeidsdag. ;o)

Blir nok kanskje stille på meg et par dager nå. Reiser jo som sagt til Stavanger i morgen etter jobb. Aldri vært der så det skal bli spennende. Har fått masse tips ang fine interiørbutikker så de skal nok finnes, å finkjemmes. ;o))

Bonne nuit.

Simone

11 kommentarer:

Martilie sa...

Lykke til med prosjektene! Gleder meg til å se resultatet :)

Ha en super tur og nyt interiørbutikkene.. Er alltid så mye lekkert å finne, særlig når man er et annet sted enn hjemme..

God 17. mai!


Tove

Barbro sa...

oi, du har visst nok å henge fingrene i!! godt å høre det er flere ;)
lykke til med alt arbeidet, det blir nok knallfint!
god tur til siddisbyen :)
klem fra Barbro

tove sa...

Masse lykke til. Gleder meg til å se prosjektet videre fremover.
Ha en fin helg

Tove

Landlige Hjem sa...

Ojoj, ja da har dere nok å drive med! Det er jo dette som er gøy, men slitsomt! Resultatet blir sikkert fantastisk, det blir sikkert kjempe fint når alt står klart!!♥ Skal bli spennende å følge med videre altså .)
Så heldige du er som skal til Stavanger, en utrolig flott by!!.) ♥♥♥ Kos deg!!♥♥♥
Takk for herlig hilsen hos meg :)
Nå skal jeg vende nesen ned i vaskebøtta... så kanskje jeg snart får tid til litt planting hi hi:)
Klem klem
Anki

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Så mange prosjekt! MEN det er slik her også :) I morgen skal vi så mange ting, at eg blir sliten av å tenkje på det... Det blir heilt sikkert kjempebra når du er ferdig! Spennende å sjå det ferdige resultatet!

Ha ei flott helg på tur!
Klem frå Elin :)

Silje sa...

Dette blir spennende!! :))
Du får det nok kjempefint!

Kose deg masse i Stavnger!
Mange klemmer :o)

Guttemamma sa...

Blir så bra vettu!! God vestlandstur,kos deg masse!!
klem♥

Lea`s lopper sa...

Hei Simone!
Takk for koselig hilsen på bloggen!
Vil bare ønske deg en trivelig tur til Stavanger!
God 17-mai helg!
CARPE DIEM!
Lykke til med dine ute-prosjekter!

purglede sa...

Ja her skal det jobbes skjønner jeg, men gud så gøy det er å få det slik en vil ha det:)
Lykke til!! Kjempespennende å følge videre fremover.
God helg.

Hanne Margrete sa...

Så gøy og se huset og plassen din fra utsida! Du har jo skrevet så mye om det,så artig å se.. Du har mye jobb ja,men det blir veldig spennende å se resultatet! Med din gode smak og praktiske evner blir nok dette kjempebra:)

Precious Home sa...

Uff! Vet hvordan du har det. Vi driver og graver til terrasse på huset vi også...og det føles ut som vi bor i ett kjempekaos av materialer, leire og gamle rester fra gammel terrasse...Gleder meg til det endelig blir ferdig og vi kan nyte sommeren!

Ha en fin kveld!