forside

fredag 26. mars 2010

Snart Spania!!!

Hei og hopp. ;o))
Nå er det ikke lenge før jeg reiser til Spania igjen, å gleder meg masse til det. Denne gangen er det også mye varmere enn sist, så det blir bra med litt sol og varme nå.
I morgen (fredag) er også min siste dag på Yamaha Vinterbro, noe jeg synes er litt vemodig. Men nå har jeg fått jobb et sted mye nærmere hjemme, å da vil jeg også få mye mer fritid. ;o) Så det gleder jeg meg også masse til. ;o)Måtte bare kjøpe noen påskeliljer i dag. Kjekt med noe gult her i huset også da. Men jeg reiser jo til søndag så får håpe de kommer i blomst før det. ;o)Jeg er så glad i den urna som liljene står oppi så den blir ofte brukt på bildene. ;o)Så utrolig fine når de har sprunget ut da. ;o) Har vel ikke så mye av sånt uti hagen min her tror jeg. Blir spennende å se om det i det hele tatt finnes en eneste blomst her på mine 2 mål tomt. hehe Så dårlig ut i høst når jeg tok over huset i værtfall. Men hage er også gøy synes jeg så det skal bare bli moro å "lage" til en ny. ;o)

Nattaklem til dere.

Simone

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Flott urne.....da får du ha en fin påske i Spania....og grattis med ny jobb:)
eddaKlemmer til deg

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så nydleige bilder, flott urne og flott kosrs..

lykke til, høres bare herligt ut...
klem og riktig goood påske!
magny

Hespe sa...

Hei på deg!
Åhhh, høres bare så deilig ut med Spania - blir nok helt topp!

Nå er det like før jeg drar bort på påskeferie. Gleder meg til noen rolige dager hjemme i Nordfjord. Rødvinskvelder med kortspill på hytta og forhåpentlig sol og skiturer om dagen - dette er rekreasjon :o)

Riktig herlig og solrik ferie til deg - kos deg masse!!

Klem fra Hildegunn

Albertines verden sa...

Ville bare ønske deg en riktig god påske. Nyt våren og noen deilige fridager! Albertine

Silje sa...

Hei ;)

Har lagt meg til som følger av din flotte blogg;)