forside

tirsdag 23. februar 2010

Vakre kaker og oppskrift på smørkrem. ;o)

God kveld til dere.

Siden noen av dere lurte på oppskriften på smørkremen min så skal dere få den nå.
Legger også ut noen bilder av kaker det er brukt smørkrem på, så kan dere se selv hvor fint det kan bli. ;o)

OPPSKRIFT :

50g margarin.
50g delfiafett.
300g siktet melis.
1,5 ts vaniljesukker.
2-3 ss melk.

Smelt margarin og delfiafett sammen,avkjøl.
Bland alt det andre sammen i en bolle.
Hell tilslutt oppi den avkjølte massen.
Rør godt sammen, den skal være passe hard så den ikke bare renner ut av sprøyta.
Kan også tilsette farge, men bruker du konditorfarge må man redusere litt på melken.
Jeg bruker fargene fra Wilton, de er kremete og har vakre farger.
Da er det bare å fyre løs på kaker, muffins eller boller. Å det er faktisk veldig lett så ingen fare å prøve seg fram. ;o)
Her kommer det noen bilder.



Disse barbiedukke kakene er bare så flotte da, ei heller ikke så vanskelige og lage om man har formen. ;o) Det meste her er laget av smørkrem.




Man kan jo lage bursdags og valentine kaker også. ;o)



Å bamsekakene er jo bare så søte da. Her er det to former man setter sammen til en etter de er stekt. ;o)



Kjempemuffinsen er morsom også da. ;o)



Litt inspirasjon til påska? Alt er spiselig der. ;o)



En bamsekake til. Begynner å få lyst på kake jeg nå. ;o)


Sist men ikke minst, masse fine muffins. ;o)
Muffins er det faktisk utrolig mye man kan gjøre med, farger og strøssel osv.
Så her er det bare å fyre opp fantasien jenter og gutter. hehe

Å tilslutt må jeg bare legge til at jeg har gått på kurs for å lage disse kakene, så har lagd noen ja. ;o)

Nå skal jeg løpe med Baya mi i snøværet for så å lese mitt nyinnkjøpte JDL blad!!!

Bonsoir a tous. ;o)

Simone





4 kommentarer:

Magdalena sa...

nå ble eg målløs!! er de spiselige..? ser jo ut som de er i plast... ja kompliment alså, flotte!!
opskrifta skal taes vare på ! ha en fine dag!(imorgen...)

Simones Country Home sa...

Hehe ja folkens, de er spiselige. ;o))

Takk for det Magny. :o)

Klem klem

Ingvild B sa...

Wow! Kjempe flotte kaker.
Hvor gikk du kurs?
Det har jeg også lyst til :)

Kjempe flott blogg,
og vakker sang!

h.espe sa...

Hei på deg!
Her var det mye sukkersøtt ja - vakkert!

Åhhh, så heldig du er som har en tante i Frankrike å besøke da. Jeg hadde nok vært en flittig gjest om det hadde vært meg... ;o)

Vet du, flaska har jeg kjøpt i Gröningen i Nederland. Vet at jeg har sett liknende i nettbutikker her hjemme, men husker ikke hvor... Kommer jeg på det, skal du få beskjed...

Ha en flott kveld videre!

Klem fra Hildegunn