forside

mandag 8. februar 2010

Ny uke, nye muligheter. ;o)

God kveld.

Denne helgen har som alle andre helger, gått så alt for fort. Jeg er veldig oppsatt på å gjøre ferdig prosjekt kjøkken om dagen, å nå er det ikke mye igjen. Venter bare på noen dumme knotter nå. ;o)
Så jeg har malt og styra i hælja. Må bli ferdig her før jeg begynner på mitt nye prosjekt. Det skal dere få vite mer om i morgen.
Har et stort vitrineskap jeg skal selge nå, så her kommer et bilde av det.Dette er et stort og robust vitrineskap som er i Bombay serien til Bohus. Nypris er 6500,- men jeg skal kun ha 3500,-.
Grunnen til at jeg selger dette er at jeg rett og slett ikke har plass til det lengre. Så har jo jeg som alle andre bloggedamer her inne litt mer sansen for den lyse stilen nå. Skapet er som nytt og veldig fint. ;o) Om det kan være interessant så legg igjen en kommentar på innlegget her. ;o)

Har lyst til å ha en hylle eller noe enkelt der skapet har stått.Denne hyllen synes jeg er så koselig, plass til masse stæsj på også! ;o)Eller kanskje denne søte? ;o)

Nei jeg vet ikke enda. Hyllene er fra Jeanne d` Arc Living .

Men nå er det natta på meg. Så god natt alle dere søtinger der ute, ønsker dere en fin uke ;o)

Simone

3 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen.
lir nok deilig å få kjøkken ferdig,å spennende med nye ting på gang da..
du vet du kan male skapet hvitt,blir lekkert da,men har du ikke plass har du ikke plass..'
ønsker deg en fin dag,
klem fra sylvia

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Flott skap...kan jo males hvitt...og sette hønsenetting i dørene:):)
Ha en kos dag...Simone...
goeklemmer

Hespe sa...

Skapet er kjempefint, og ville helt klart blitt flott om du malte det hvitt - gjerne i kombinasjon med hønsenetting som Elin Anita forslår..:o)

Ønsker deg en strålende flott uke!

Klem fra Hildegunn