forside

søndag 10. januar 2010

Bilde mangel!


Bonsoir.

Dette har vært en fin dag. Først var jeg ute på skitur i det flotte været og grillet pølser. Så har jeg vært på besøk hos mine kjære venner på Langhus. Å nå avsluttet kvelden med take away Kinamat, å en episode med Desperate Housewives. Altså en helt grei søndag. Men har vært lite tid til blogging og bilder, men dere skal se noe jeg brå gjorde ferdig i stad. ;o)Har endelig fått satt i noen bilder i ramma jeg kjøpte meg i Frankrike her forleden. Har nemlig et lite problem! Og det er at jeg sliter med å finne fine bilder o.l. til å ha på veggene her i huset. Har jo mange rammer, men ingen bilder jeg vil ha inni der. Kjøpte noen bilder fra Sagen her som jeg satte i her da. Synes Sagen har veldig mye fint, så kommer nok til å kjøpe mer der i fra. Blir spennende å se på messa om de har noe nytt og spennende. ;o)Dette er faktisk bare en serviett som jeg også har kjøpt i Frankrike. Hadde bare 2 bilder i fra Sagen så da ble det en serviett her i stedet. ;o)Synes dette bildet er så koselig. ;o)Å sånn ble det. Synes det blitt koselig jeg da. Så sånn får det bli enn så lenge. Skal henge dette på badet. Driver å ordner i stand badet om dagen da det er stor baderommskonkurranse inne på NIB! Moro med sånne konkurranser synes jeg. ;o)
Nå er det natta på meg, må sove litt før jeg skal pån igjen på en nesten 50 timers lang arbeidsuke.
Bonne nuit.

Simone

5 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Flott ramme da! :)
Kjempefint det nesderste bildet fra Sagen, syns jeg!
Skal på messe ja, men har ikke bestemt hvilke dager vi skal dit enda. Får se om jeg får Andreas til å ta fri fra jobb en dag.

:)
Natta!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så søt bilderamme!! Kjempe-fin!

Ha en strålende dag!

Klem
Anette:)

Linda sa...

Heisann.

Takk for hyggelig hilsen:)

Så nydelig ramme med vakre bilder!

Ha en fin uke:)

Klem Linda

Anonym sa...

Kan få et bilde av meg vet du:-) Bare tuller, kjempefin blogg. Hilsen mor

Simones Country Home sa...

Hei hei.

Takk for alle koselige kommentarer. ;o)

En fortsatt riktig god kveld til dere alle sammen.
Å mor, ja har du noen eldgamle bilder så tar jeg i mot det med stor takk(da snakker jeg dine oldeforeldre eller noe) hehe ;o)

Klem Simone